Vragen of gewoon nieuwsgierig? Bel ons op 030 87 00 260

Vier veilig oud en nieuw: een online video met Jan Smit

Pearle inspireert met een Kinder Oud & Nieuw

Nieuw concept: vier Kinder Oud & Nieuw
Het uitdelen van gratis vuurwerkbrillen door Pearle is heel fijn en leuk voor de consument. Hiermee voorkomen ze oogschade bij veel kinderen en volwassenen. Maar de brillen trekken op zichzelf staand niet direct veel aandacht. Wij bedachten er de campagne van het Kinder Oud & Nieuw omheen. Met een vuurwerkbril wordt vuurwerk afsteken veiliger. Nog veiliger is het om helemaal geen vuurwerk af te steken. En dat hoeft helemaal niet minder leuk te zijn! Met allerlei lampjes en lichteffecten hebben kinderen super veel plezier. Dit bewijzen we tijdens het pers-event en de opnames van de online video.

Video opnames met Jan Smit
Omdat Jan Smit zich met liefde inzet voor de veiligheid van zijn fans en de klanten van Pearle, wilde hij graag meewerken aan deze campagne. Op een BSO in Rotterdam, naast Het Oogziekenhuis, vonden de opnames van de video plaats. We hebben tientallen kinderen verkleed met neon-accessoires en geschminkt met glow in the dark schmink. Toen de muziek en de blacklight lampen aangingen werd het één groot feest. De kinderen vonden het fantastisch en Jan Smit deed super leuk mee!

Bekijk het resultaat van de video door op de playbutton in de slider te klikken.

Veel pers aanwezig tijdens het pers-event
Tijdens de video-opnames vond er ook een pers-event plaats. Jan Smit sprak samen met Oogarts Tjeerd de Faber over de risico’s van het afsteken van vuurwerk zonder de juiste bescherming en zij deelden aan alle aanwezigen de Pearle vuurwerkbrillen uit. Ook werd het alternatieve Kinder Oud & Nieuw benadrukt als een leuke en veilige manier van feestvieren. Tijdens het event was er pers van onder andere Shownieuws, NPO1 en het ANP aanwezig. Het team van Everybody Likes Penguins verzorgde de lifestream van het pers-event op de Facebookpagina van Pearle.

Veilig Oud & Nieuw vieren doen we zo

Feel good video inzetten in uw campagne
De online video is kort en krachtig en geeft, zonder te betuttelen, een heel leuk alternatief voor het afsteken van vuurwerk. Dansende kinderen, lichtgevende schmink en een polonaise lopende Jan Smit zorgen samen voor een hele fijne feel good video die perfect is voor social media. De reacties op de video op de tijdlijn van Pearle zijn super leuk! Mensen worden geïnspireerd door het idee van het Kinder Oud & Nieuw en het merk komt op deze manier op een positieve wijze onder de aandacht bij de consument.

De website gebruikt cookies

We houden van marketing, maar vinden privacy nóg belangrijker.