Vragen of gewoon nieuwsgierig? Bel ons op 030 87 00 260

Tv-commercial: Het Romeinen weekend op de Floriade

Jongeren maken een tijdreis naar het jaar 100BC

Televisiecommercial
Voor het cultuurhistorische programma ‘Tijdreis’ van de Floriade 2012, hebben we een succesvolle televisiecommercial gemaakt. De doelgroep van kinderen tussen de 6 en 14 jaar en hun ouders hebben we hiermee bereikt en geactiveerd om te komen. We hebben het cultuurhistorische programma als een spannend avontuur gecommuniceerd.

De prehistorie in tegenwoordige tijd

Klokhuis kijkers komen naar de Floriade
In Nederland is de commercial drie maal een week lang uitgezonden op NPO3 tussen de programma’s die onze doelgroep leuk en interessant vindt, zoals het Klokhuis en het Jeugdjournaal. We hebben in de uitzendweken in de doelgroep actief nagevraagd of ze de commercial hebben gezien en wat ze ervan denken. We kregen enthousiaste reacties van kinderen die heel graag de gepresenteerde avonturen wilden gaan beleven.

Professionele aanpak
Iedere productie kent zijn eigen budget. Wanneer we voor televisie werken dan huren we standaard een professionele filmploeg in voor camerawerk, geluid en licht. We hebben zelf de kwaliteit in huis om helder voor ogen te hebben wat we willen opnemen en doen dan ook de regie. Communicatie is onze kracht, de doelgroep raken met precies de juiste tone-of-voice. De filmploeg zorgt ervoor dat de commercial die we in ons hoofd hebben in het echt nog mooier wordt. Voor de Floriade commercial hebben we naast de filmploeg ook gewerkt met een grote groep vrijwilligers in Romeinse kleding. Deze hebben we ingezet om de tijdreis te maken naar het jaartal 100 BC. De opnames kregen veel aandacht van het publiek van de Floriade. Het is dan ook een bijzonder gezicht om 12 gewapende Romeinse legionairs in een verlengde golfkar naar de set te zien rijden.

Heeft u plannen voor een TV-commercial?
Op basis van uw doelgroep en boodschap bedenken we een sterk concept. We duiken in de huid van de doelgroep om echt te voelen hoe we de boodschap het beste kunnen overbrengen. Na enthousiasme van uw kant, gaan we aan de slag met de productie en de media-inkoop. We zijn benieuwd naar uw plannen!

De website gebruikt cookies

We houden van marketing, maar vinden privacy nóg belangrijker.