Vragen of gewoon nieuwsgierig? Bel ons op 030 87 00 260

Sfeervolle retailmarketing voor de Bijenkorf

Samen met de Bijenkorf is het magisch

De kerst-campagne van de Bijenkorf draaide om het thema ‘Samen is het magisch’, waarbij verbinding centraal stond. De Bijenkorf vroeg ons om dit door te vertalen naar een concept dat die verbinding doorvertaalde naar een aanschaf in de winkel. Konden we wel wat mee.

Kerst cadeaus met een magisch verhaal

In gesprek met een ‘Master Wrapper’
Of het nou gaat om de allerduurste smartwatch of een kookboek in de sale, achter elk cadeau zit een bijzonder verhaal. Daarom vroegen wij een ‘Master Wrapper’ van de Bijenkorf om het gesprek met klanten aan te gaan – op zoek naar dat verhaal áchter het cadeau.

De Master Wrapper pakte het cadeau prachtig in, en tegelijkertijd hoorden we persoonlijke verhalen, gebeurtenissen en herinneringen. In vijf video’s kwamen de meest uiteenlopende emoties voorbij.

Enthousiaste reacties
De reacties op Facebook logen er niet om. Afhankelijk van het verhaal lazen we “Wat een heftig en bijzonder verhaal” en “Ahhhh super leuk!!” en zelfs reacties vol hartjes en smilies. Met 185.000 complete views is de branding campagne met recht succesvol te noemen.

Bijenkorf Utrecht
Deze video is opgenomen in de Bijenkorfvestiging in Utrecht. Dat was niet alleen makkelijk voor onze ‘Master Wrapper’, omdat hij in dit filiaal werkt, maar ook voor ons. Lekker dicht bij de studio van ons Reclamebureau in Utrecht

De website gebruikt cookies

We houden van marketing, maar vinden privacy nóg belangrijker.