Vragen of gewoon nieuwsgierig? Bel ons op 030 87 00 260

Animatie brengt de wereld van Shanks tot leven

De meest groene afvalverwerker gaat voor recycling

Vooruitstrevende afvalinzamelaars in beeld 
Shanks is met 40 locaties, meer dan 2.200 medewerkers en een omzet van ruim 415 miljoen euro één van de meest professionele en vooruitstrevende afvalinzamelaars in Nederland. Hun activiteiten komen in de ontwikkelde animatie op een leuke manier tot leven. Zowel de animatie als de muziek zijn in onze studio ontwikkeld.

Animatie als bedrijfspresentatie
Bewegend beeld trekt meteen de aandacht van bezoekers op uw website. In een korte tijd biedt de animatie op een aantrekkelijke wijze een compleet beeld van de activiteiten. Zowel voor klanten als voor potentiële leads is een animatie een goede, visuele manier om snel een volledig overzicht te geven van wat een bedrijf doet. U kunt een animatie meezenden met een e-mail, op uw website plaatsen of verwerken in een bedrijfspresentatie.

 

Op beurs vormt de animatie een eye catcher
Mensen die op een beurs voorbij uw stand lopen, krijgen via de animatie op een TV-scherm mee wat uw bedrijfsactiviteiten zijn. Een mooie en leuke animatie trekt al snel de aandacht, zonder saai te worden.

Met animaties berijk je meer 

Animatie biedt entertainment voor wachtende bezoekers
Bij de receptie van uw kantoor staan bezoekers vaak even te wachten. Het is bij uitstek een moment om via een animatie het gehele portfolio te presenteren. Uw klanten kennen u vaak maar van een klein deel van uw diensten.

De website gebruikt cookies

We houden van marketing, maar vinden privacy nóg belangrijker.