Vragen of gewoon nieuwsgierig?

Vrolijke schermvoorlichting voor opticien Pearle

Social content gericht op ouders

Opticiensketen Pearle ontwikkelde een online oogtest voor kinderen, en wilde deze graag promoten bij ouders van jonge kinderen. Die zien hun kinderen meer en meer achter schermen zitten (gemiddeld 5 uur op een dag), en op die ontwikkeling besloten we in te spelen.

Check wat gezond schermgebruik is voor jouw kind en doe samen de online oogtest

Social video
Door middel van een leuke social video gaven we schermvoorlichting. Zo zagen ouders simpel en duidelijk wat voor hun kinderen gezond schermgebruik is. En dat je er als ouder ook best wel wat ongezonde gewoontes op na houdt.

De laatste tip in de schermvoorlichtingsvideo was het doen van de online oogtest op de website van Pearle. Mede dankzij onze fantastische actrice wisten we honderden ouders zover te krijgen om de oogtest te doen met hun kind(eren).

Bekijk ons werk

Het Beursplein steekt een hart onder de riem
De ontdekkingstocht ‘Dwaalspoor’ biedt Utrechters uitkomst met een wandeling aan de hand van foto’s uit lang vervlogen tijden.
Door een duidelijke brand identity, krijgt je merk of bedrijf meer karakter. Download gratis archetype kaarten downloaden.
Wil je bedrijven sneller laten groeien door inbound marketing? En is marketing automation een onderdeel van ieder voorstel dat je maakt?
Campusbrede corporate campagne over informatiebeveiliging