Vragen of gewoon nieuwsgierig? Bel ons op 030 87 00 260

Vrolijke inhaker op einde lockdown

De ‘spijkerengel’ voor BAUHAUS
Begin 2021 waren alle winkels in Nederland, dus ook die van BAUHAUS, verplicht gesloten in verband met de coronasituatie. Alleen winkelen op afspraak was nodig. Dat was voor iedereen natuurlijk een treurige situatie, niet in de minste plaats voor de klussers zelf. Toen kwam de heropening in zicht. De vraag: hoe gingen we dat vieren?

‘Yes, we mogen weer!’

Slim inzicht
Wie ooit Dagobert Duck heeft zien zwemmen in zijn pakhuis vol geld, kent ook het gevoel van de ‘zevende hemel’ dat die gierige eend daarbij uitstraalde. En met duizenden en duizenden vierkante meters aan alle klusspullen die je maar kan wensen, kan de BAUHAUS ook zo voelen.

Opvallende reclame-inhaker
Daarom stelden we voor om een klusser een ‘spijkerbad’ te laten nemen en daarbij een gelukzalige sneeuwengel te maken. Daarmee brachten we het gevoel van “Yes, we mogen weer!” helemaal op z’n BAUHAUS’ in beeld. Het enige wat we daarvoor nodig hadden waren duizenden en duizenden spijkers, schroeven en ijzerbeslag. En een goed model. We deelden het resultaat op social media en in-store toen de winkels weer open mochten. Daarmee konden alle klussers weer naar de klushemel die BAUHAUS is.

Inhaker nodig?
Heb jij iets waar je op in wilt haken, maar ontbreekt dat briljante idee nog? Of wil je misschien weten wie al die spijkers weer heeft moeten opruimen? Stuur even een mailtje naar Hugo, dan heb je direct contact met creative agency Everybody Likes Penguins. Lekker toch.

Bekijk ons werk

Thumbnail_1536x1383_Allianz_skibewijs

Het skibewijs gaat de grens over naar België

Thumbnail_1536x1383_Riksja-Eendagsreis

Ervaar Riksja Travel in één dag met de ‘Eendagsreis’ activatie

capgemini_nos-stories-style-video

Medewerker-gedreven campagne voor Capgemini

Voorjaarsmoeheid

Energieke campagne gaat de strijd aan met voorjaarsmoeheid

KWF_28minuten

PR-actie voor campagne ‘Iedere sigaret kost 28 minuten van je leven’

Winkelactivatie bij Pearle met Jan Smit ontwikkeld door Reclamebureau Utrecht Everybody Likes Penguins

Ga op de foto met Jan Smit bij winkelcampagne Pearle

De website gebruikt cookies

We houden van marketing, maar vinden privacy nóg belangrijker.