Vragen of gewoon nieuwsgierig? Bel ons op 030 87 00 260

Vrolijke inhaker op einde lockdown

De ‘spijkerengel’ voor BAUHAUS

Bauhaus
Begin 2021 waren alle winkels in Nederland, dus ook die van BAUHAUS, verplicht gesloten in verband met de coronasituatie. Alleen winkelen op afspraak was nodig. Dat was voor iedereen natuurlijk een treurige situatie, niet in de minste plaats voor de klussers zelf. Toen kwam de heropening in zicht. De vraag: hoe gingen we dat vieren?

‘Yes, we mogen weer!’

Slim inzicht
Wie ooit Dagobert Duck heeft zien zwemmen in zijn pakhuis vol geld, kent ook het gevoel van de ‘zevende hemel’ dat die gierige eend daarbij uitstraalde. En met duizenden en duizenden vierkante meters aan alle klusspullen die je maar kan wensen, kan de BAUHAUS ook zo voelen.

Opvallende reclame-inhaker
Daarom stelden we voor om een klusser een ‘spijkerbad’ te laten nemen en daarbij een gelukzalige sneeuwengel te maken. Daarmee brachten we het gevoel van “Yes, we mogen weer!” helemaal op z’n BAUHAUS’ in beeld. Het enige wat we daarvoor nodig hadden waren duizenden en duizenden spijkers, schroeven en ijzerbeslag. En een goed model. We deelden het resultaat op social media en in-store toen de winkels weer open mochten. Daarmee konden alle klussers weer naar de klushemel die BAUHAUS is.

Inhaker nodig?
Heb jij iets waar je op in wilt haken, maar ontbreekt dat briljante idee nog? Of wil je misschien weten wie al die spijkers weer heeft moeten opruimen? Stuur even een mailtje naar Hugo, dan heb je direct contact met creative agency Everybody Likes Penguins. Lekker toch.

Bekijk ons werk

Social video met influencers voor Hoog Catharijne Utrecht

Een innovatief concept voor Hoog Catharijne

waterrecreatie1

Nieuwe koers vraagt om nieuwe uitstraling!

Thumbnail_1536x1383_Veilig-oud-en-nieuw_Pearle

Pearle inspireert met een Kinder Oud & Nieuw

Thumbnail_1536x1383_Roche_beeldbank-op-maat

Grote diversiteit aan beelden met een focus op mensenwerk

Winkelactivatie bij Pearle met Jan Smit ontwikkeld door Reclamebureau Utrecht Everybody Likes Penguins
Thumbnail_1536x1383_Oerol_man-in-mupi

Hoeveel aandacht krijgt uw poster?

De website gebruikt cookies

We houden van marketing, maar vinden privacy nóg belangrijker.