Vragen of gewoon nieuwsgierig? Bel ons op 030 87 00 260

Drukbezocht event door persoonlijke explaine­video’s

Medewerker-gedreven campagne voor Capgemini

Capgemini

In de zomer van 2021 organiseerde Capgemini het online event Trends in Veiligheid. Aan ons de vraag om de juiste doelgroep, professionals in de veiligheidssector, geïnteresseerd te krijgen én in te laten schrijven. Onze haak: de kennis en kunde van de mensen die bij Capgemini werken.

Drie consultants plaatsten de video’s op hun eigen Linkedin, waar wij ze vervolgens sponsorden.

Explainer video’s
Met drie consultants van Capgemini namen we korte video’s op waarin een bepaald aspect van het online event naar voren kwam. We versterkten de experts in de explainer video’s met grafische effecten, die in beeld kwamen op hun eigen bewegingen.

Linkedin-campagne vanuit de consultants
De drie consultants plaatsten de video’s op hun eigen Linkedin, waar wij ze vervolgens sponsorden. Daardoor kreeg de hele doelgroep een mooi voorproefje van het event op een persoonlijke, inspirerende manier. In de comments konden de consultants direct en gericht reageren op vragen die werden geplaatst en zo meer interesse voor het event kweken.

Persoonlijke e-mailcampagne
Omdat natuurlijk niet iedereen regelmatig op Linkedin te vinden is, creëerden we ook een e-mailcampagne. Gebruikmakend van scherp design en duidelijke call-to-actions, verstuurden we de e-mails weer vanuit de consultants zelf, naar hun connecties.

Drukbezocht online event
De combinatie van Linkedin-reclame en activerende e-mails zorgden voor een topresultaat: honderden deelnemers waren online tijdens Capgemini Trend in Veiligheid 2021.

Kan ook voor jou werken
Werk jij nou ook in zo’n organisatie waar je collega’s de doorslag geven? Of heb je ook de NOS Stories gezien en zie je zulke explainer video’s helemaal zitten? Stuur gewoon even een mailtje naar Hugo, dan zit er volgende week zomaar een reclamebureau uit Utrecht bij je aan tafel!

De website gebruikt cookies

We houden van marketing, maar vinden privacy nóg belangrijker.