Vragen of gewoon nieuwsgierig? Bel ons op 030 87 00 260

Even je huis ‘over de top’ versieren, kerstcampagne voor Centraal Beheer

Al die lichtjes, als dat maar goed gaat... 

‘Over de top’ versieren
Stiekem versieren we ons huis ieder jaar een beetje meer. Het zijn nog net geen Amerikaanse toestanden, maar sommige mensen doen aardig hun best. Met de kerstactie van Centraal Beheer kun je je helemaal laten gaan. Je versierde huis met knipperende lichtjes kun je vervolgens als kerstgroet delen met je familie en vrienden. We zagen online niet alleen huizen terug, hele knipperende kerstoutfits kwamen voorbij.

Kan het nog gekker?

‘Even Apeldoorn bellen’ momentje tijdens het versieren
Het hart van de campagne is de ‘mobile first’ website waar je in drie stappen je huis versiert. Maak of selecteer een foto en upload deze. Kies je knipperende kerstverlichting. En deel je ‘over de top’ versierde huis met familie en vrienden. Na de vierde kerstverlichting die je ophangt, ontstaat een kortsluiting die na enkele seconde de hele wijk in het donker zet… Oh oh, even Apeldoorn bellen. Vervolgens kun je weer verder met versieren.

Omnichannel campagne
Via verschillende kanalen is de kerstactie naar zowel consumenten als zakelijke relaties gecommuniceerd. Voor bestaande klanten om hen te verrassen en voor prospects om ze te inspireren. Het campagneconcept is doorvertaald naar een DM, EDM, Facebookpost, consumenten- en zakelijke nieuwsbrief, banners en zelfs met een presentatie op de homepagina van de website geplaatst. Daarnaast zijn mensen enthousiast hun kerstgroet gaan delen met vrienden en familie, waardoor ook op social media de actie is gaan leven.

Technisch geavanceerde website voelt als een app
Ons creatieve team bedenkt in hun enthousiasme een concept met een arrenslee van knipperende lichtjes die je dan gewoon op een foto kunt slepen. Maar dan komt ons technische team, die eerst fronsen en vervolgens nog creatiever aan de slag gaan. Je hoort ze een paar dagen niet, maar dan opeens is er een werkend model, het proof of concept! We zijn trots op het eindresultaat. De gebruiker heeft het gevoel alsof hij of zij in een geavanceerde app aan het werk is, maar het is een mobiele website. Applaus voor onze programmeurs!

De website gebruikt cookies

We houden van marketing, maar vinden privacy nóg belangrijker.