Vragen of gewoon nieuwsgierig? Bel ons op 030 87 00 260

Mooie inhaker op Nijmeegse Vierdaagse voor Stichting ALS

Van enkele losse acties tot campagne met een gezicht

Wandelend geld ophalen
De Nijmeegse Vierdaagse is niet voor elke wandelaar weggelegd. Sommigen lopen liever meer, anderen weer wat minder. Wandelen, dat doen ze in elk geval wel. Voor Stichting ALS Nederland was deze groep al enkele edities van de Vierdaagse een dankbare groep actievoerders: zij haalden voor elke gelopen kilometer geld op voor onderzoek om ALS de wereld uit te helpen.

Bepaal je tempo en locatie en steun ALS

Een goede naam is het halve werk
ALS Nederland vroeg ons om deze actie een eigen gezicht te geven, om zo meer mensen mee te laten lopen in de strijd tegen ALS.

Loop mee met de ALS Hierdaagse
Wij bedachten daarom de naam ‘ALS Hierdaagse’, de wandeltocht die je kan doen waar je maar bent. Onder die naam nodigden we wandelaars uit om geld in te zamelen voor elke kilometer die ze liepen. Deed je dat, dan was je een heuse #ALSmeeloper.

Logo, stijl en uitingen
De Hierdaagse kreeg een logo en bijpassende stijl. We maakten ook social posts voor wandelaars om zelf te delen en een animatie die Stichting ALS als promoted post inzette op diverse kanalen.

Zo werd de Nijmeegse Vierdaagse niet alleen een gezellig event voor duizenden wandelaars, maar ook een vehikel voor onderzoek tegen de genadeloze ziekte ALS.

Bekijk ons werk

Citymarketing beursplein Utrecht Reclamebureau Everybody Likes Penguins

Het Beursplein steekt een hart onder de riem

Contentmarketing - Social video Jongerenmarketing Utrecht Overvecht
dwaalspoor route door utrecht

De ontdekkingstocht ‘Dwaalspoor’ biedt Utrechters uitkomst met een wandeling aan de hand van foto’s uit lang vervlogen tijden.

Archetypekaarten

Door een duidelijke brand identity, krijgt je merk of bedrijf meer karakter. Download gratis archetype kaarten downloaden.

Pingu right

Wil je bedrijven sneller laten groeien door inbound marketing? En is marketing automation een onderdeel van ieder voorstel dat je maakt?

Image_Penguin3_ke_1920px

We zoeken een stagiair grafische vormgeving (V/M) voor het ontwikkelen van mooie, impactvolle uitingen.

De website gebruikt cookies

We houden van marketing, maar vinden privacy nóg belangrijker.