Vragen of gewoon nieuwsgierig?

Hallo!

Wij zijn reclamebureau Everybody Likes Penguins. Vanuit Utrecht creëren wij sterkte campagnes die de doelgroep triggert.

branding

awareness

sales

Hallo!

Wij zijn reclamebureau Everybody Likes Penguins. Vanuit Utrecht creëren wij sterkte campagnes die de doelgroep triggert.

branding

awareness

sales

Dit doen de Pinguïns

Reclamebureau Everybody Likes Penguins maakt campagnes die opvallen tussen de 377 boodschappen die jouw klant elke dag voor de kiezen krijgt. We bestaan sinds in 2007 en hebben sindsdien vanuit Utrecht gewerkt voor honderden klanten. Er zijn prijzen gewonnen, virals gemaakt en salesrecords verbroken. Want een vleugje creativiteit doet wonderen!

Het Beursplein steekt een hart onder de riem
Campusbrede corporate campagne over informatiebeveiliging
765% meer bezoekers? #gelukt!
Inhaken was nog nooit zó lief

Met wie werken we samen

Noem een branche. Neem je tijd.

Goed nieuws: die kennen we.

We zitten namelijk in zo’n beetje elk werkveld dat je kan bedenken. Een kleine greep uit onze klanten: CNV Vakmensen, Pearle, Stichting ALS, de Bijenkorf, Bauhaus, FSC Nederland, de PO-raad, Schneider Electric, Unito, Roche en Allianz. Nationaal én internationaal. Je weet toch.

En als Utrechts reclamebureau werken we natuurlijk ook voor veel typisch Utrechtse merken. Denk maar aan Hoog Catharijne, Jaarbeurs, de Hogeschool Utrecht, de Universiteit Utrecht, Utrecht Science Park, het Spoorwegmuseum, Steck en nog veel meer.

Wij maken aandacht

En creëren verandering

Wat is bereik waard zonder aandacht? En hoe zit dat met impressies, ‘foot traffic’ en GRP’s? Heb je daar wat aan als je boodschap verzuipt in de ruis van alledag? Wij zijn een Utrechts reclamebureau dat zich richt op aandacht. We creëren verbazing, inspiratie, beweging, ontroering of geluk – en zo dus aandacht, bij je doelgroep. Daar wordt iedereen blij van.

Iedereen heeft een eigen bubbel. Iedereen heeft eigen kijkgedrag, taal en gewoonten. Door in de belevingswereld van je doelgroep te duiken, maken we echt contact. We gaan het gesprek aan, bouwen een band op en laten zo jouw boodschap landen in vruchtbare grond. Aandacht wordt gedragsverandering.

Hier vind je reclamebureau Everybody Likes Penguins

We hebben onze ijsschots permanent geparkeerd aan de Schaverijstraat 11, in het Werkspoorkwartier in Utrecht (reclamebureau – utrecht).

Leuke initiatieven van het Reclamebureau voor Utrecht

Heb je wel eens een standbeeld horen praten?
Utrechtse standbeelden verbreken het zwijgen en vertellen hun verhaal.
Dwaalspoor, een tijdreis door het Utrecht
Swipe door foto’s uit vervlogen tijden en vind je weg door de straten van Utrecht.

Nu en dan een cadeautje in je inbox?

Schrijf je even in voor onze nieuwsbrief