Vragen of gewoon nieuwsgierig? Bel ons op 030 87 00 260

Dwaalspoor, historische foto’s zijn aanwijzingen voor zoektocht door Utrecht

Een zoektocht door het heden!

Dwaalspoor
Dwaalspoor is een innovatief concept dat we uit eigen enthousiasme voor cultuur en Utrecht hebben ontwikkeld. Het is een zoektocht aan de hand van historische foto’s. Alleen als je goed rond kijkt, herken je de oude stad en vind je de route. Interessant voor toeristen, scholieren, dagjesmensen en echte Utrechters.

Concept maakt van passieve foto’s een actieve belevenis
Het Utrechts Archief beschikt over prachtige historische foto’s die door veel te weinig mensen worden gezien. Zoals bij veel culturele instellingen, blijkt de drempel voor verschillende doelgroepen te hoog. Door de zoektocht wordt een veel groter publiek bereikt met ons culturele erfgoed.

Everybody is nu ook officieel uitgever
We zijn sinds juli 2011 geregistreerd als uitgever. We hebben dan ook voor Dwaalspoor een uniek ISBN-nummer zodat het verkocht kan worden via de boekhandels en kadowinkels. Super leuk natuurlijk, om als reclamebureau uit Utrecht overal je eigen boekje te zien liggen.

Dwaal door de stad met Dwaalspoor en ontdek de cultuur van Utrecht

Interesse in Dwaalspoor?
Het fotoboek van de route is te koop bij de verschillende boekhandels, kadoshops en de VVV in Utrecht. De prijs bedraagt 14,90 euro.

De website gebruikt cookies

We houden van marketing, maar vinden privacy nóg belangrijker.