Marketingtelling

Hoe scoort de
mond-tot-mondreclame
in de B2B-sector?

Van ‘wist je dat’ tot ‘heb je het al gehoord’… Elke dag delen we gemiddeld zo’n 16 tips met een ander. Hoe is het gesteld met de mond-tot-mondreclame in de B2B? Welkom bij de Nationale Marketingtelling!

Doe donderdag 7 maart 2024 mee, deel jouw ontvangen B2B-tips en ontdek hoe jouw organisatie kan profiteren van de meest authentieke vorm van marketing.

Word één

van de 100

deelnemers!

Doe mee!

Schrijf je in met je e-mail om na de telling het onderzoeksrapport te ontvangen en vul je 06-nummer in voor het delen van B2B-tips via WhatsApp. Maak je geen zorgen, je telefoonnummer wordt na de telling verwijderd.

Meld je aan voor
de nationale marketingtelling

Wat krijg je ervoor terug?

  • Ontvang een uitgebreide whitepaper vol waardevolle
    inzichten en technieken.
  • Krijg toegang tot alle onderzoeksresultaten in een gebundeld rapport.
  • Voor elke deelnemer planten we een boom, dus je bent groen bezig!

Wat is de Marketingtelling?

Een uniek onderzoek naar mond-tot-mondreclame in de Nederlandse B2B-markt. We onderzoeken hoe vaak en op welke manieren B2B-tips worden gedeeld, zoals aanbevelingen voor vergaderlocaties of leveranciers.

Hoe werkt de telling?

Je krijgt instructies via WhatsApp, inclusief video-uitleg. Tel op 7 maart 2024 alle B2B-tips die je ontvangt en deel deze via onze polls. De resultaten worden gebundeld in een onderzoeksrapport. We zijn benieuwd naar de kanalen en categorieën van jouw ontvangen B2B-tips!

Over ons

Dit initiatief is een samenwerking tussen Everybody Likes Penguins en Beeckestijn Business School. Samen zetten we in op unieke content en een positieve impact.

Everybody Likes Penguins

Hoge mediakosten en weinig resultaat. Het is het laatste wat je wilt, dat snappen wij. Marketing moet juist het verschil maken. Impact. Dat vraagt om een deep dive in je doelgroep en creatieve breinkracht. We bouwen merken en ontwikkelen campagnes waar je doelgroep niet over ophoudt.

Beeckestijn Business School

Werk verandert continu en dat vraagt om de juiste kennis en skills. Beeckestijn Business School helpt hiermee. Met compacte en praktische programma’s binnen digital, marketing, cx, data, communicatie en leiderschap door 100% vakexperts. Kennis is er om te delen. Ook als je geen opleiding bij ons volgt, hebben we je veel te bieden. Denk aan clinics, Beeckestijn Knowledge Hub en Studio Beeckestijn (ons podcastkanaal).

 

Beeckestijn Business School
Clients
penguins.medialoods.com/wp-content/uploads/2023/09/question-mark-2.svg - https://everybodylikespenguins.nl/wp-content/uploads/2023/09/question-mark-2.svg
MEER WETEN OVER DE NATIONALE MARKETINGTELLING? Bel Amy! Ze praat je graag bij.

030 87 00 260

De website gebruikt cookies

We houden van marketing, maar vinden privacy nóg belangrijker.