Vragen of gewoon nieuwsgierig? Bel ons op 030 87 00 260

De groei van Steck begon in de vruchtbare grond van Everybody Likes Penguins

Van logo tot persbericht en daar voorbij

Op 6 mei 2020 opende het Utrechtse tuincentrum Steck zijn deuren. De ‘proeftuin voor groenmakers’ is gevestigd in Utrecht, in het pand waar voorheen Tuincentrum Overvecht zat. De komende jaren zal Steck uitgroeien tot een verzamelpand waarin lokale groene ondernemers hun waren verkopen. Een groots plan, waar wij actief over hebben meegedacht.

Reclamebureau Everybody Likes Penguins mocht bovendien de hele branding doen, van logo en tagline tot gevelbanners, persberichten en sociale kanalen.

Naam wordt huisstijl
De naam was het enige vaste element toen we de opdracht kregen. ‘Steck’ verwijst mooi naar het laten groeien van een stekje, en geeft daar direct een thuis-gevoel aan. Dat gaf ons de basis voor het logo, dat we op dezelfde manier geworteld wilden maken. Bovendien wilden we uitstralen dat Steck sterk op zijn fundamenten staat – vandaar de fontkeuzeerk op zijn fundamenten staat – vandaar de fontkeuze.

Steck zal uitgroeien tot een verzamelpand waarin lokale groene ondernemers hun waren verkopen.
Ben je benieuwd hoe Branding Agency Everybody Likes Penguins voor andere klanten de liefde tussen het merk en de doelgroep verder heeft laten opbloeien? Bekijk dan hier nog meer branding campagnes.

De website gebruikt cookies

We houden van marketing, maar vinden privacy nóg belangrijker.