Vragen of gewoon nieuwsgierig? Bel ons op 030 87 00 260

Een indrukwekkende sales presentatie die overtuigt

Aandacht voor het verhaal van de klant

Nieuwe vorm van presenteren
ABN AMRO MeesPierson is een eigentijdse, private bank die het verschil maakt voor haar klanten. Waar de adviseurs voorheen klassiek vormgegeven PowerPoint presentaties lieten zien aan hun prospects en klanten, willen ze nu een overtuigende, eigentijdse sales presentatie inzetten. Wij hebben een visueel aantrekkelijke, non-lineaire PowerPoint presentatie ontwikkeld. Deze presentatie is er volledig op ingericht om de klant kennis te laten maken met ABN AMRO MeesPierson en de onderwerpen te laten zien die voor de klant interessant en belangrijk zijn.

Een passende beeldtaal zegt meer dan 1000 woorden
De nieuwe presentatie van ABN AMRO MeesPierson is een goede basis om het gesprek met de klant aan te gaan. Droge tekstslides zijn vervangen door pagina’s met inspirerende beelden en wordclouds. We hebben een beeldtaal gecreëerd die toegespitst is op de doelgroep en die hun verhaal vertelt. Bij ieder thema zijn we op zoek gegaan naar metaforen, onderwerpen en situaties die passen bij dit specifieke onderwerp. Alle beelden bij elkaar vormen een passend geheel.

Sales presentatie met video en animaties
In de geanimeerde sales presentatie van ABN AMRO MeesPierson hebben we gewerkt met een subtiele, stijlvolle video op het openingsscherm. Deze video is een rustige achtergrond voor tijdens de opening van het gesprek. Daarna verschijnen alle zorgvuldig vormgegeven elementen op de daaropvolgende slides door rustige animaties in het beeld. De animaties zijn zo gemaakt en gekozen dat ze een subtiele toevoeging zijn aan de presentatie en dat ze niet overheersen maar het geheel puur visueel aantrekkelijk maken.

De non-lineaire PowerPoint presentatie wordt heel positief ontvangen
Voor de adviseurs van ABN AMRO MeesPierson hebben we een in de huisstijl vormgegeven handleiding gemaakt. Hierin wordt de non-lineaire presentatievorm duidelijk uitgelegd. De nieuwe non-lineaire PowerPoint presentatie is door de adviseurs van ABN AMRO MeesPierson heel positief ontvangen en wordt nu dagelijks gebruikt op alle 26 kantoren door het hele land.

De website gebruikt cookies

We houden van marketing, maar vinden privacy nóg belangrijker.