We hielpen Nederland met gratis Corona-posters voor op kantoor

Voor 10 veelvoorkomende situaties

Corona posters voor op kantoor
Toen we na de eerste piek van de Covid-19 pandemie weer voorzichtig naar kantoor gingen, hadden we nieuwe gewoontes nodig. Hoe ging dat nou voortaan met de koffieautomaat, lift, kantine en printer? Daarom hebben we samen met Studio Playground een set aan handige posters voor ontwikkeld. Deze boden we aan alle bedrijven in Nederland gratis aan – wat resulteerde in honderden downloads.

Vul hier je gegevens in zodat we je de Corona poster kunnen mailen.

 • Voornaam
 • Achternaam
 • E-mailadres

Ook posters in eigen huisstijl
Veel bedrijven wilden de posters graag in hun eigen huisstijl laten drukken. We maakten voor branding van de hele set een vaste lage prijs. Ook waren er sommige bedrijven die specifieke nieuwe posters wilden ontwikkelen. Die hebben we in nauwe samenwerking geschetst, gedesigned en laten drukken.

Ingeslepen gewoontes moeten nu even anders

Tien meest voorkomende locaties
De anderhalvemeter-economie bracht specifieke richtlijnen naar de kantoren. Voor deze tien veelvoorkomende situaties hebben wij de posters ontwikkeld.

 1. Bij de ingang
 2. Aan je bureau
 3. Bij de printers
 4. Bij de koffieautomaat
 5. In de vergaderzalen
 6. In de keuken
 7. In de wandelgangen
 8. In de lift
 9. Bij de receptie
 10. In de rokersruimte

Belang van herhaling
Mensen zijn gewoontedieren. Dat maakte het extra belangrijk om mensen te herinneren aan hun gedrag op kantoor. Ingeslepen gewoontes, denk maar aan koffie halen en printen, moeten nu even anders. De posters bleken een goede hulp om medewerkers te herinneren aan het juiste gedrag.

Bekijk ons werk

home home Door een duidelijke brand identity, krijgt je merk of bedrijf meer karakter. Je onderscheidt jezelf van de wereld om je heen. Wil je de gratis archetype kaarten downloaden, klik hier om naar de downloadpagina te gaan. Bekijk ons werk What the Vak?! – provocerende social content voor een ongeïnteresseerde doelgroep Jongerenmarketing met CNV …
Wil je bedrijven sneller laten groeien door inbound marketing? En is marketing automation een onderdeel van ieder voorstel dat je maakt? Dan kan deze vacature weleens bij jou passen. We zoeken een ondernemende motor, die in gesprek gaat met leads om te ontdekken hoe je ze kunt laten groeien. Je vertaalt hun vraag in een online marketing aanpak die resultaat oplevert. Je krijgt energie van het hands on inrichten van campagnes en het optimaliseren van de resultaten.
765% meer bezoekers? #gelukt!
420.000 views voor Moederdagvideo Bijenkorf