ShopBoy verovert Nederland, campagne gaat viraal

ShopBoy-video meer dan 100.000 keer bekeken!

Een nieuwe shop belevenis 
Voor Hoog Catharijne hebben we het verrassende concept ShopBoy ontwikkeld. Een nieuwe service die van winkelen een belevenis maak! De ShopBoys staan als winkelwagentjes in een rij, zodat vrouwen ze tijdens het shoppen mee kunnen nemen. De ShopBoy draagt je tassen, haalt de juiste maat voor je en geeft persoonlijk advies.

Stop met het zeulen van je winkeltassen, de ShopBoy’s staan voor je klaar 

Bekijk de video, klik op de play-button
De aandacht voor de ShopBoys in de media overtreft onze stoutste dromen. Op Facebook is de ShopBoy-video al meer dan 70.000 keer bekeken. NU.nl, het AD, Grazia, Glamour en de Telegraaf Vrouw hebben er een artikel over geschreven. RTL-Boulevard is zelfs met een cameraploeg gekomen om een eigen item op te nemen. Bekijk de reactie van Albert Verlinde op onze ShopBoys.

Spraakmakende belevenis
Droomt niet iedere vrouw van een mooie man aan haar zijde, die uit eigen enthousiasme helpt bij het shoppen? Natuurlijk draagt hij je nieuwe aankopen, maar hij houdt ook de deur voor je open. Daarnaast complimenteert hij je subtiel en persoonlijk bij je keuze voor een nieuwe zomerjurk. Bekijk de video en ontdek de ShopBoys van Hoog Catharijne.

Spontane reacties
Het was erg leuk om de verbaasde en misschien wel wat jaloerse reacties van het winkelde publiek te zien. We waren ook zeker niet de enige die de ShopBoys filmde. We hebben de video’s uit de losse hand geschoten zodat je als kijker echt het gevoel hebt dat je in Hoog Catharijne aanwezig bent en het met ons mee beleeft.

Opgepakt in het buitenland
Zelfs in het buitenland is aandacht voor de ShopBoys. De Belgische en Franse nieuwswebsites hebben de innovatie ook opgepakt. We waren ons bij de ontwikkeling van het concept natuurlijk bewust van de communicatiekracht hiervan, maar we hadden niet verwacht dat de het zó viraal zou gaan.

Bekijk ons werk

home home Door een duidelijke brand identity, krijgt je merk of bedrijf meer karakter. Je onderscheidt jezelf van de wereld om je heen. Wil je de gratis archetype kaarten downloaden, klik hier om naar de downloadpagina te gaan. Bekijk ons werk What the Vak?! – provocerende social content voor een ongeïnteresseerde doelgroep Jongerenmarketing met CNV …
Wil je bedrijven sneller laten groeien door inbound marketing? En is marketing automation een onderdeel van ieder voorstel dat je maakt? Dan kan deze vacature weleens bij jou passen. We zoeken een ondernemende motor, die in gesprek gaat met leads om te ontdekken hoe je ze kunt laten groeien. Je vertaalt hun vraag in een online marketing aanpak die resultaat oplevert. Je krijgt energie van het hands on inrichten van campagnes en het optimaliseren van de resultaten.
765% meer bezoekers? #gelukt!
420.000 views voor Moederdagvideo Bijenkorf