Vragen of gewoon nieuwsgierig? Bel ons op 030 87 00 260

ShopBoy verovert Nederland, campagne gaat viraal

ShopBoy-video meer dan 100.000 keer bekeken!

Een nieuwe shop belevenis
Voor het Utrechtse winkelcentrum Hoog Catharijne hebben we het verrassende concept ShopBoy ontwikkeld. Een nieuwe service die van winkelen een belevenis maak! De ShopBoys staan als winkelwagentjes in een rij, zodat vrouwen ze tijdens het shoppen mee kunnen nemen. De ShopBoy draagt je tassen, haalt de juiste maat voor je en geeft persoonlijk advies.

En zo versterken we met deze low-budget branding campagne het fun-shop gevoel van het winkelcentrum. 

Stop met het zeulen van je winkeltassen, de ShopBoy’s staan voor je klaar

Bekijk de video, klik op de play-button
De aandacht voor de ShopBoys in de media overtreft onze stoutste dromen. Op Facebook is de ShopBoy-video al meer dan 70.000 keer bekeken. NU.nl, het AD, Grazia, Glamour en de Telegraaf Vrouw hebben er een artikel over geschreven. RTL-Boulevard is zelfs met een cameraploeg naar Utrecht gekomen om een eigen item op te nemen.

Spraakmakende belevenis
Droomt niet iedere vrouw van een mooie man aan haar zijde, die uit eigen enthousiasme helpt bij het shoppen? Natuurlijk draagt hij je nieuwe aankopen, maar hij houdt ook de deur voor je open. Daarnaast complimenteert hij je subtiel en persoonlijk bij je keuze voor een nieuwe zomerjurk. Bekijk de video en ontdek de ShopBoys van Hoog Catharijne.

Spontane reacties
Het was erg leuk om de verbaasde en misschien wel wat jaloerse reacties van het winkelde publiek te zien. We waren ook zeker niet de enige die de ShopBoys filmde. We hebben de video’s uit de losse hand geschoten zodat je als kijker echt het gevoel hebt dat je in Hoog Catharijne aanwezig bent en het met ons mee beleeft.

Opgepakt in het buitenland
Zelfs in het buitenland is aandacht voor de ShopBoys. De Belgische en Franse nieuwswebsites hebben de innovatie ook opgepakt. We waren ons bij de ontwikkeling van het concept natuurlijk bewust van de communicatiekracht hiervan, maar we hadden niet verwacht dat de het zó viraal zou gaan.

Altijd leuk om als Utrechts Reclamebureau je eigen ‘stadsie’ op de kaart te zetten. 

De website gebruikt cookies

We houden van marketing, maar vinden privacy nóg belangrijker.