Vragen of gewoon nieuwsgierig? Bel ons op 030 87 00 260

Animated online festival voor KMN Kind & Co

Een inspirerend festival voor (aanstaande) moeders

KMN Kind & Co festival
KMN Kind & Co biedt kinderopvang in heel midden Nederland. Met een verrassend online festival willen ze zwangere vrouwen en moeders bereiken om hen te laten ervaren dat Kind & Co een leuke en goede kinderopvang is. Het animated online festival biedt deze fun-content. Bijvoorbeeld: tips waar je de leukste rompertjes koopt, een pregnancy play-list, inspiratie voor het inrichten van de babykamer en handige diensten en services waar je als (aanstaande) moeder veel aan hebt. Een goede manier om je merk bij je doelgroep te laden!

Online festival voor (aanstaande) moeders met alle tips en tricks

Hoe bereik je als merk je doelgroep?
Dit online festival is een goed voorbeeld van hoe je als bedrijf of organisatie op een leuke en unieke manier je merk kunt laden bij je doelgroep. Aanstaande moeders zijn heel veel op het internet te vinden voor inspiratie en tips & trics. Door deze inspirerende content als kinderopvang op een unieke en spraakmakende wijze te bieden, krijgt de doelgroep direct een positieve associatie met het merk tijdens de beslissingsperiode voor een kinderopvang. De vormgeving en animaties zorgen er ook voor dat (aanstaande) moeders het festival met elkaar gaan delen via social media.

Animaties op het online festival
Het online festival bestaat uit een fraaie festival plattegrond waarop verschillende tenten en kraampjes staan. Iedere tent heeft een eigen karakter. Hieraan kun je al een beetje afleiden wat er te zien is in de tent of het kraampje. De animerende tentjes, poppetjes en attracties maken het festival echt een plezier om te bezoeken. Je ziet steeds weer nieuwe dingen; muziek makende kinderen, dobberende badeendjes, een rondvliegende ooievaar, etc. We hebben heel veel plezier beleefd aan het bedenken en het maken van de verschillende animaties. Wanneer je op één van de tentjes klikt, kom je op een content pagina met meer informatie over het onderwerp en bijbehorende foto’s of een video. Welk tentje is jouw favoriet?

Stijlverkenning en illustraties
Voordat wij konden starten met het design van het festival, vonden we het belangrijk om eerst een uitgebreide stijlverkenning te doen. Welke huisstijl hanteert KMN Kind & Co en welke illustratiestijl zou daarbij passen? Bij Kind & Co hebben ze nog niet eerder met illustraties gewerkt. We hadden dus de vrijheid om zelf een mooie stijl te bedenken die helemaal aansluit bij de organisatie. Naast een illustratiestijl hebben we ook een uitgebreid kleurenpalet samengesteld. Hiermee zijn we het festival gaan designen.

Benieuwd geworden? Bekijk het online festival hier!

De website gebruikt cookies

We houden van marketing, maar vinden privacy nóg belangrijker.