Vragen of gewoon nieuwsgierig? Bel ons op 030 87 00 260

Nationale naamsbekendheid stijgt met 11%

Klein project, groot verschil

Wilde Ganzen is een uniek goed doel. Door kleine projecten in derdewereldlanden te steunen maakt Wilde Ganzen een groot verschil in de levens van gewone mensen. Klein maakt groot, dat is de kern van het verhaal, al sinds 1957.

Alles begint klein

Met als doelstelling om de bekendheid van Wilde Ganzen met 5% te laten stijgen, ontwikkelden wij de campagne ‘Alles begint klein’. Daarin legden we de nadruk op piepkleine objecten die levensgrote consequenties hebben. Een pen, een maïskorrel, een vaccinatie – allemaal klein, maar met de impact om dokters, rijke oogsten en gezonde gezinnen voort te brengen.

We bereikten heel Nederland via nationale radio, print, snelwegreclame, social media en display bannering. Na 3 maanden was de naamsbekendheid van Wilde Ganzen door onze nationale reclamecampagne gestegen met 11%!

Branding Agency Everybody Likes Penguins bouwt samen met een hele grote en diverse groep klanten aan een sterke merken. Ben je benieuwd hoe we voor andere klanten de liefde tussen het merk en de doelgroep verder hebben laten opbloeien? Bekijk dan hier nog meer branding campagnes.

De website gebruikt cookies

We houden van marketing, maar vinden privacy nóg belangrijker.