Vragen of gewoon nieuwsgierig? Bel ons op 030 87 00 260

Online activatie: Maak een Love Story voor jouw Valentijn

Mijn hart klopt voor jou…

Verras je lover
Heb jij een geheime liefde of wil je jouw lover een bijzonder bericht sturen met Valentijn? Stuur hem of haar dan jullie liefdesverhaal. Wij ontwikkelden een online Valentijns-activatie voor De Bijenkorf die helemaal aansluit bij de Valentijns-campagne van het warenhuis: ‘A Love Story’.

Een digitale liefdeskaart om je liefde te tonen

Online activatie koppelen aan het merk
Als bedrijf wil je top-of-mind zijn bij de consument tijdens belangrijke sales-momenten in het jaar. Voor een warenhuis als De Bijenkorf is dit ieder moment waarop men cadeautjes koopt voor een ander: Kerst, Moederdag, Valentijn… Een branded Valentijns-boodschap helpt hieraan mee. Helemaal als het een online activatie is die naadloos aansluit bij de themacampagne van dat jaar. Wij maakten een Valentijns-activatie met een animated visual die in alle andere Valentijns-uitingen van De Bijenkorf terugkwam.

Stuur jouw Love Story
Hoe werkt het? Je kiest een foto van jezelf, of van jou en je lover, en uploadt deze. De foto plaats je in een groot hart. Vervolgens schrijf je er een kort liefdesbericht bij in een mooi, romantisch fontje. Anoniem uiteraard! Daarna deel je het bericht via WhatsApp of Facebook met jouw Valentijn. Hij of zij opent de link en ziet een groot, rood, kloppend hart. Met een tik op het hart verschijnt de foto en het liefdesbericht. Fijne Valentijn!

Eenvoud werkt
Tijdens Valentijn willen veel mensen een (geheime) liefde laten weten dat er aan hem of haar gedacht wordt. Vroeger werden er via de post kaartjes verstuurd. Tegenwoordig gebeurt dit voornamelijk via social media. Maar het mag nooit te veel tijd of moeite kosten voor de gebruiker. Snel even een foto uploaden, een berichtje erbij typen en deze in een bijzondere vorm versturen, is zowel voor de verzender als de ontvanger leuk!

De website gebruikt cookies

We houden van marketing, maar vinden privacy nóg belangrijker.