Vragen of gewoon nieuwsgierig? Bel ons op 030 87 00 260

Glossy voor awareness over water

Het vloeibare goud van de Heuvelrug

Glossy over water
Als je op de Utrechtse Heuvelrug woont, dan woon je op vloeibaar goud. Maar de meeste bewoners weten dat niet eens. Daarom heeft Stichting 100% Heuvelrug ons gevraagd een glossy te maken over water. De glossy is gratis verspreid onder de bewoners van de Heuvelrug en er hebben veel lokale ondernemers aan meegewerkt. De glossy is uitgegeven in een oplage van ongeveer 20.000 stuks en was onderdeel van het waterfestival dat de hele zomer leuke events op de kaart heeft gezet.

Ontwerp van de glossy
Binnen deze glossy hebben we de opmaak op ons genomen en een deel van de fotografie. Als reclamebureau gevestigd in Utrecht, zijn we natuurlijk ook begaan met onze omgeving. Toen we gevraagd werden hieraan deel te nemen, hebben we dit dan ook met beide handen aangegrepen. Voor het ontwerp hebben we gekeken naar een goede balans tussen informatief en entertainend.

Inhoud glossy
We zijn natuurlijk nauw betrokken geweest bij het verzamelen en maken van de inhoud. We hebben een ontzettend leuke covershoot gehad met Nanette van der Snoek, één van ‘s werelds beste kitesurfsters. We zijn langs geweest bij het waterbewuste initiatief Join the Pipe. En we hebben een leuke fotoshoot gehad in de atelier winkel van Nienke van de Pol, die een mooie waterkruik heeft ontworpen voor de gelegenheid.

Vloeibaar goud in de spotlight

Lancering
Op zondag 2 juni is tijdens het waterfestival ‘Waterspraak’ de glossy BRON gelanceerd. Het eerste exemplaar van ‘BRON’ is in ontvangst genomen door wethouder Tim Verhoef die ook een column heeft geschreven voor dit magazine.

De website gebruikt cookies

We houden van marketing, maar vinden privacy nóg belangrijker.