Vragen of gewoon nieuwsgierig? Bel ons op 030 87 00 260

De positiefste mobiliteits­campagne ooit

Gebiedsmarketing voor Utrecht Science Park

Bouw aan de wereld van morgen
De bouw en verbouw van Utrecht Science Park leverde, zoals dat gaat met bouwprojecten, verkeershinder op. En daar kan je dan verontschuldigend over communiceren, maar je kan ook op zoek naar manieren om er iets leuks van te maken.

Om te laten zien dat Utrecht Science Park bouwt aan de wereld van morgen, hebben we daarom een serie social video’s ontwikkeld met een positieve benadering.

Fietsserenade
Om fietsende forenzen te bedanken voor hun milieuvriendelijke, ruimtevriendelijke en conditievriendelijke keuze, schreven wij samen met een gepassioneerde singer-songwriter een fietsserenade. Een bakfietsserenade, om precies te zijn. We reden onze muzikant rond en lieten hem argeloze fietsers een serenade brengen.

Valet File
Niet iedereen kán met de fiets of het OV komen. Om hen tijdens de dagelijkse spitsfiles rondom Utrecht Science Park wat te ontlasten, introduceerden we de pilot ‘Valet File’. Studenten namen voor jou 10 minuutjes het stuur over, terwijl jij achterin je eigen auto even rustig een krantje zat te lezen.

Speciale acties maken het net even leuker

Campus Bikes
Voor betere mobiliteit óp de campus kwam Utrecht Science Park met Campus Bikes: vrij beschikbare fietsen die je overal kon pakken en wegzetten. Om de Campus Bikes aan het rijden te krijgen bedachten wij 5 grappige redenen waarom het een goed idee is: van versiermachine tot fitnessapparaat.

Sportieve Pinguins
En natuurlijk gaan wij vanuit ons reclamebureau in Utrecht, zelf ook altijd met de fiets naar Utrecht Science Park 🙂

De website gebruikt cookies

We houden van marketing, maar vinden privacy nóg belangrijker.