Uitgelegd: de 5e generatie stadsverwarming

In minder dan 2 minuten blijkt D2Grids een slimme investering

Het D2Grids-project is erop gericht om de 5e generatie stadsverwarming uit te rollen binnen Europa. Daarvoor is het belangrijk dat de doelgroep – burgemeesters en hoge ambtenaren van middelgrote tot grote Europese steden – begrijpen wat de 5e generatie stadsverwarming is, en wat het oplevert.

Een slimme investering in minder dan 2 minten

Wij creëerden een speelse maar duidelijke stijl, waarin we met een slim script het hele verhaal vertellen. Nou ja, het héle verhaal… De basis. In nog geen 2 minuten leggen we uit wat de 5e generatie stadsverwarming is, hoe het werkt en wat je stad eraan heeft. Zo wordt een gesprek met een publieke functionaris een stuk gemakkelijker.

We schreven het script en maakten de animatie eerst in het Engels. Daarna creëerden we ook Franse, Duitse en Nederlandse varianten.

Bekijk ons werk

home home Door een duidelijke brand identity, krijgt je merk of bedrijf meer karakter. Je onderscheidt jezelf van de wereld om je heen. Wil je de gratis archetype kaarten downloaden, klik hier om naar de downloadpagina te gaan. Bekijk ons werk What the Vak?! – provocerende social content voor een ongeïnteresseerde doelgroep Jongerenmarketing met CNV …
Wil je bedrijven sneller laten groeien door inbound marketing? En is marketing automation een onderdeel van ieder voorstel dat je maakt? Dan kan deze vacature weleens bij jou passen. We zoeken een ondernemende motor, die in gesprek gaat met leads om te ontdekken hoe je ze kunt laten groeien. Je vertaalt hun vraag in een online marketing aanpak die resultaat oplevert. Je krijgt energie van het hands on inrichten van campagnes en het optimaliseren van de resultaten.
765% meer bezoekers? #gelukt!
420.000 views voor Moederdagvideo Bijenkorf