Op zoek naar meer foto’s
voor jouw merk?

Breid snel en simpel
je beeldbank uit met AI.

Is jouw beeldbank toe aan uitbreiding, maar wil je er niet te veel tijd en kosten mee kwijt zijn? Bij creative agency Everybody Likes Penguins in Utrecht maken we snel en eenvoudig nieuwe foto’s, die aansluiten op de beeldtaal en visuele identiteit van jouw merk. Zonder hoge kosten voor een fotoshoot, maar mét behulp van AI.

Waar moet ik aan denken?

Op basis van bestaand beeldmateriaal verrijken we jouw beeldbank snel en simpel, met hoge kwaliteit foto’s. Dezelfde look & feel, maar dan met andere mensen op de foto. Of wat dacht je van een andere achtergrond? Misschien moet er meer ruimte op de foto komen? Ander weertje? Je kunt het zo gek niet bedenken: onze designers en art directors maken het.

Toe aan extra foto’s
zonder extra kosten?

Geef je campagne een boost met AI.

Bij Everybody Likes Penguins zijn we ervan overtuigd dat menselijke creativiteit nooit helemaal gerobotiseerd zal worden. Waar we wél in geloven, is dat AI onze creatieve geest kan verrijken. Ons inspiratie kan geven. Nieuwe deuren kan openen. Het slim toepassen van al deze baanbrekende tools kan een sterk concept alleen maar een boost geven. Het biedt de mogelijkheid om makkelijker, goedkoper en sneller te werken. Allemaal om jouw doelgroep in beweging te zetten. Maar dan nog slimmer.

Hoe wij onszelf elke dag
verrassen met AI.

Als je elke dag met AI werkt, zou je denken dat je nergens meer van staat te kijken. Maar dat is niet zo. Sterker nog, hoe geïntegreerd AI-tools ook in onze dagelijkse werkzaamheden zijn, tóch verbazen we onszelf telkens weer.

AI werkt niet voor ons.
Wij werken met AI.

Om je een idee te geven van de ongekende mogelijkheden op het gebied van AI, hebben we een aantal voorbeelden voor je op een rij gezet, om je te inspireren en mee te nemen in hoe AI creatieve processen en resultaten kan optimaliseren en verrijken.

De website gebruikt cookies

We houden van marketing, maar vinden privacy nóg belangrijker.